En el darrer número de la Revista Mà, la Hayat ens va ensenyar a cuinar un plat típic amazigh, el cous cous dolç. Molts ja coneixem el cous cous, però aquest, en comptes de portar carn i verdura, porta canyella i panses.
Ingredients per a quatre persones:
- 250 grams de cous cous
- 100 grams de panses
- 50 grams de mantega
- 50 grams de sucre
- 50 grams de sucre glasé
- 30 grams de canyella
- 50 grams d'ametlles
- Sal, oli i aigua
Preparació:
- En un recipient es posa el cous cous, se li tira la sal, l'oli i l'aigua. Es remena tot i es deixa reposar una estona.
- Mentrestant, s'ha de tenir la couscousera al foc amb dos litres d'aigua bullint.
- Se li tira el cous cous durant, al menys, 30 minuts. Es retira del foc i es torna a tirar un got d'aigua.
- Es deixa refredar una estona i es torna a posar al foc uns 30 minuts més.
- Es treu de la couscousera i es posa en un plat fons. Se li tira el sucre, les panses, la mantega. Es remena tot i es forma una piràmide al plat.
- Es decora amb la canyella, el sucre glasé i les ametlles (millor torrades i picades).
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada